Υπηρεσίες


Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις, η Gcservices είναι έτοιμη για την πρόκληση. Με τις σύγχρονες μηχανές εξοπλισμού και μηχανημάτων δαπέδου, οι υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρουμε μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις ανάγκες σας.Η δουλειά των καθαριστών μας επιθεωρείται συνεχώς για να βεβαιωθεί ότι πληρούν τα πρότυπά μας. Συνεπώς, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς, διότι αποδείξαμε τη δέσμευσή μας στους πελάτες μας.
 


 

Γενικοί Καθαρισμοί

φώτο γενικοί καθαρισμοί

Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες προμήθειες και εξοπλισμό για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα καθαρισμού γνωστών εταιρειών. Δεν αφήνουν πίσω τους καμία ανεπιθύμητη οσμή ή σκληρά υπολείμματα. Εάν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσουμε, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Συντήρηση επαγγελματικών χώρων

φώτο συντήρηση επαγγελματικών χώρων

Σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον είναι απαραίτητοι οι καθαροί και προσεγμένοι χώροι οι οποίοι θα αναδείξουν το κύρος και την επαγγελματικότητα της επιχείρησής σας. Η General cleaning services είναι ένα αξιόπιστο συνεργείο καθαρισμού το οποίο  μπορεί να αναλάβει με υπευθυνότητα την συντήρηση των επαγγελματικών σας χώρων.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθαρισμοί υαλοπινάκων

φώτο καθαρισμοί υαλοπινάκων

Χρησιμοποιήστε τους επαγγελματίες της  General cleaning services  για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για τον καθαρισμό των παραθύρων σας. Έχουμε μετατρέψει τον καθαρισμό υαλοπινάκων σε μορφή τέχνης. Τουλάχιστον αυτό ακούμε από τους περισσότερους από τους ικανοποιημένους εμπορικούς και οικιακούς πελάτες μας!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


Καθαρισμός σκαφών

φώτο καθαρισμός σκαφών

Ένας από τους παράγοντες που χαρακτηρίζουν την πολυτέλεια είναι η καθαριότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε μέρος του γιοτ σας πρέπει να είναι καθαρό και να δείχνει στα καλύτερά του. Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία και την αποστολή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης όσον αφορά τις ανάγκες καθαρισμού και συντήρησης γιοτ και σκαφών αναψυχής.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αρχικοί καθαρισμοί κατοικιών

φώτο αρχικοί καθαρισμοί κατοικιών

Αφήστε τους ειδικούς της General cleaning services να πάρουν πάνω τους το βάρος του καθαρισμού πριν από τη μετακόμιση στο καινούργιο σας σπίτι. Από τη φύση της, η μετακόμιση είναι ακατάστατη. Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού μας μπορούν να σιγουρέψουν ότι το νέο σας σπίτι όχι μόνο θα φαίνεται αλλά θα είναι  πεντακάθαρο και λαμπερό προκειμένου να σας υποδεχτεί με το καλύτερο τρόπο.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθαρισμός ξενοδοχείων

φώτο καθαρισμός ξενοδοχείων

Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για να υποστηρίξουμε τους επιχειρηματικούς τους στόχους οι οποίοι είναι πολύ απαιτητικοί και δύσκολοι και να ενισχύσουμε τη φήμη τους στις αγορές, δημιουργώντας μια βιώσιμη και αξιόπιστη λύση εξυπηρέτησης, προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


Καθαρισμός νοσοκομείων

φώτο καθαρισμός νοσοκομείων

 Η  General cleaning services κατανοεί ότι ένας καθαρός και αισθητικά ευχάριστος χώρος διευκολύνει τους ασθενείς, προβάλλοντας την εντύπωση της ποιοτικής φροντίδας  χωρίς πρόσθετους κινδύνους για την υγεία. Οι μέθοδοι μας εξασφαλίζουν ότι οι ιατρικές εγκαταστάσεις προβάλλουν αυτή την εικόνα εξαιρετικής καθαριότητας και καλής υγείας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολυμάνσεις-απεντομώσεις

φώτο απολυμάνσεις- απεντομώσεις

 Η General cleaning services  προσφέρει ένα εκτεταμένο και μοναδικό φάσμα υπηρεσιών όχι μόνο σωστής απολύμανσης αλλά και αντίστοιχα σωστής απεντόμωσης και καθαρισμού του χώρου σας μέσω εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι δυνητικά επιβλαβείς και επικίνδυνες καταστάσεις αντιμετωπίζονται με ασφαλή, διακριτό και νομικά συμβατό τρόπο.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιολογικός καθαρισμός

φώτο βιολογικός καθαρισμός

 Η General cleaning services είναι υπερήφανη που εργάζεται όχι μόνο για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών αλλά καταβάλλει και προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντός μας. Σε όλους τους τομείς, διατηρούμε την ισχυρή δέσμευσή μας στον βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιώντας αποκλειστικά περιβαλλοντικά υπεύθυνα ή βιώσιμα προϊόντα καθαρισμού.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ