Βιολογικός καθαρισμός

 

Ο βιολογικός καθαρισμός ή ο καθαρισμός με προϊόντα κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για τη διατήρηση της ποιότητας της υγείας και του περιβάλλοντος, καθίστανται όλο και πιο σημαντικά για τους ιδιοκτήτες σπιτιών.

Η General Cleaning Services είναι ειδική στο καθαρισμό με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, γνωρίζει οτι ο βιολογικός καθαρισμός είναι κάτι περισσότερο από μια τάση.

Δηλώνει μια υγιή και πολύ αναγκαία μετατόπιση στη σκέψη, καθώς περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τα απαραίτητα βήματα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, τους αγαπημένους τους και το περιβάλλον.

Με τον βιο-καθαρισμό της  General Cleaning Services  εξασφαλίζετε ένα υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και το γραφείο σας μακριά από τα μικρόβια, τους  μύκητες και όλους τους  αλλεργιογόνους ιούς (π.χ. τα ακάρεα).

 

φώτο βιολογικός καθαρισμός

Αντιμικροβιακή δράση

Αντιβακτηρηδιακή δράση

Απομακρύνση λεκέδων

Απομακρυνση δυσάρεστων οσμών

Απομακρυνση από ακάρεα και των περιττωμάτων τους

Απομακρυνση μικροβίων

Απομακρυνση μυκητών

Βαθύς καθαρισμός

Προστασία από αλλεργίες

φώτο καθαρισμός με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

  

 

Η General Cleaning Services θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της, εισάγει τώρα από την Καναδική Εταιρεία F.SI Chemical Inc. Canada δύο πρωτοποριακά προϊόντα, το Oxyscrub και το Magi Seal.  

 

Oxyscrub

Απολύμανση σε βάθος

Επαναστατική μέθοδος επί τόπου καθαρισμού με ενεργοποιημένο οξυγόνο που απολυμαίνει σε βάθος και αρωματίζει καθώς καθαρίζει: Μοκέτες, Σαλόνια, Κουρτίνες, Χειροποίητα Χαλιά.

Magi Seal

Αδιαβροχοποίηση και προστασία

Αδιαβροχοποιητικό προστατευτικό κάθε υφασμάτινης επιφάνειας από:
Αναψυκτικά, καφέ, τσάι, ηλιακές ακτίνες κλπ.

 


Με το Oxyscrub και το Magi Seal αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό σας, διατηρώντας τον ολοκάθαρο, υγιεινό, προστατευόμενο πολλαπλώς και αδιαβροχοποιημένο. Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες αγοράς το 70% των πελατών αξιολογούν την εμφάνιση και καθαριότητα του επαγγελματικού σας χώρου ως πρώτο παράγοντα για το κύρος της επιχείρησής σας.  Η General Cleaning Services αναλαμβάνει με τα εξειδικευμένα συνεργεία της να καθαρίσει επί τόπου με στεγνό ή υγρό καθάρισμα τους χώρους της επιχείρησής σας.


Αν ονειρεύεστε να ζείτε σε ένα ολοκάθαρο και υγιεινό περιβάλλον…
Αν σας ενδιαφέρει να κερδίζετε τις εντυπώσεις των πελατών σας…
Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα.


Προσοχή σε παρεμφερή προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καμία σχέση με την εγγύηση της Magi Seal και της General Cleaning Services.
 


Επιπρόσθετες Εργασίες

 

φώτο καθαρισμοί νοσοκομείων

Καθαρισμοί νοσοκομείων
φώτο καθαρισμοί υαλοπινάκων
Καθαρισμοί υαλοπινάκων
φώτο καθαρισμοί ξενοδοχείων
Καθαρισμοί ξενοδοχείων
 
 
φώτο συντήρηση επαγγελματικών χώρων
Συντήρηση επαγγγελματικών χώρων
φώτο γενικοί καθαρισμοί
Γενικοί καθαρισμοί
φώτο απολυμάνσεις- απεντομώσεις
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις